Profiteer van een aantrekkelijke korting!
Reserveer vóór 30 september 2021 ons Vroegboek Winter Arrangement.

Vroegboek Winter Arrangement

Vroegboekkorting voor de wintermaanden

Boek nu alvast ons Vroegboek Winter Arrangement voor de maanden november en december 2021 en januari, februari en maart 2022. U profiteert met dit arrangement van een aantrekkelijke korting!

Uitwaaien en relaxen in Zeeland

In de wintermaanden keert de rust weer wat terug in Zeeland en is het een ideale plek om de drukte van alledag achter u te laten. Bij Mezger Lodges komt u niets te kort!
Allereerst bevindt u zich in een prachtige omgeving waarbij u binnen 10 minuten in het natuurgebied van De Manteling staat. Maar ook het strand is op korte afstand. Heerlijk het hoofd leegmaken met een ontspannen wandeling.

Wellness in Domburg

Mezger Lodges biedt u tevens de gelegenheid om te ontspannen in en prachtige wellness. Hier vindt u een zwembad, sauna en stoomcabine. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een fijne schoonheidsbehandeling of massage. Meer informatie over de mogelijkheden en het reserveren, vindt u op hier.

Mezger Tamar web 4 APP26 BE01web Zwembad Mezger Mezger Wellness web 10

Het Vroegboek Winter Arrangement is inclusief:

  • Speciaal welkomstpakket met hapjes & drankjes om uw vakantie goed te beginnen
  • 4x overnachting
  • Gratis gebruik van onze wellnessfaciliteiten (zwembad, sauna en stoomcabine)

Prijs:

Reserveert u dit arrangement vóór 30 september 2021 dan profiteert u van een aantrekkelijke korting en betaalt u slechts € 237,50 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per lodge (totaal = € 475) of vier personen per lodge (totaal = € 950) met aankomst op zondag of maandag van 15 november 2021 tot 31 maart 2022. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Extra informatie:

Voor dit Vroegboek Winter Arrangement is slechts een beperkt aantal lodges per dag beschikbaar, dus wees er snel bij. Op = op!

Na 30 september 2021 kunt u dit arrangement reserveren tegen het reguliere tarief van € 344,50 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per lodge (totaal = € 689) of vier personen per lodge (totaal = € 1378) met aankomst op zondag of maandag van 15 november 2021 tot 31 maart 2022. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Genoemde prijzen zijn exclusief verplichte kosten voor eindschoonmaak. Deze worden automatisch aan uw reservering toegevoegd.

Boek snel het Vroegboek Winter Arrangement

Seayou Zeeland