Overnachten in luxe

bij Mezger Lodges

Aan de rand van Domburg bevindt zich Mezger Lodges. In één van de twee villa’s overnacht u hier in een luxe lodge. De lodges zijn voorzien van alle gemakken en comfort. U komt hier niets te kort!
Tussen de villa’s, in de orangerie, is Restaurant Mezger gesitueerd. Een restaurant dat recht doet aan alle unieke kwaliteiten van Mezger Lodges. Méér dan culinair genieten dus! Als u hier aanschuift voor het diner worden al uw zintuigen verwend.

De bijzondere wellness maakt een verblijf bij Mezger Lodges nog completer. Geniet van het Turks stoombad of sauna en trek een baantje in het verwarmde zwembad. U kunt hier ook terecht voor een ontspannende massage of schoonheidsbehandeling.

Een verblijf bij Mezger Lodges is een weldaad van lichaam en geest. Wij verwelkomen u graag!

Beleef Zeeland

Er is zoveel te ontdekken!

Reviews

Kurzurlaub Domburg

Positive: Die Appartements und der Pool / Sauna-Bereich sind sehr schön
Negative: Der Auto-Aufzug ist eine Geduldsprobe - aber er funktioniert einwandfrei und man ist ja im Urlaub

Thomas Fischermann

Onze ervaring in Mezger

Prachtige grote lodges met volwaardige keuken en 2 badkamers. Mooi zwembad en wellness ruimte in de kelder en een 2 privé parkeerplekken.

Tinne Polman

Weekendje weg

Ruimte. Luxe. Gastronomie. Niet anders te beschrijven als geweldig!

Anoniem

Mezger Lodges

Spacious, swimming pool & wellness, calm. Only small (but annoying) things like no hooks to hang coats / jackets

Anoniem

Wat een fantastisch appartement!

Schoon, ruim, luxe en een prachtig groot balkon. Dicht bij zee, dorp en uitvalswegen. We zijn zo enthousiast dat we meteen weer geboekt hebben. Dankjewel

Sandra de Koning

Luxe vakantieappartementen in Domburg

Bij Mezger Lodges boekt u een luxe appartement aan de kust van Domburg. Onze appartementen zijn gelegen op loopafstand van het centrum én het strand van Domburg. Tevens kunt u gebruik maken van ons zwembad en wellness faciliteiten. Culinair genieten doet u natuurlijk bij Restaurant Mezger. Alles voor een luxe vakantie aan zee. Wilt u een luxe vakantie appartement huren in Zeeland, dan bent u bij Mezger Lodges in Domburg aan het juiste adres!

Seayou Zeeland